Y-tunnus 2294768-4

asennamme takuuvarmasti kourut ja muut kattoturvatuotteet. pyydä tarjous kourusepat@gmail.com tai soita 0402431699

Teemme paikanpäällä mittatilaustyönä kouru,tikas ja lumieste asennukset. Kourut tehdään koneprässillä,joten asiakkaalle saadaan tyylikkäät kokomittaiset kourut.

Kourumallit:kantikas,puolipyöreä. Värivaihtoehtoja useita.

tuotteillamme on 3vuoden täystakuu,ja kouruillamme on lisäksi 30vuoden puhkiruostumattomuustakuu.

  • .

Asiakas! Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

9. Kesä, 2015

lisätietoa kotitalousvähennyksestä

Kotitalousvähennys on omassa henkilökohtaisessa verotuksessa tehtävä vähennys tietyistä kotitalouden teettämistä töistä. Kotitalousvähennyksen avulla työn ostaminen tulee asiakkaalle halvemmaksi.vähennyksen enimmäismäärä 2400 € per henkilö. Vähennyksen enimmäismäärä nousi 400 eurolla vuodesta 2013. Tärkeä asia on se, että kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat molemmat saada kotitalousvähennyksen. Tässä tapauksessa puolisoiden maksimivähennys on 4800 €.
Työtä ostettaessa kannattaa ensimmäiseksi tarkastaa, että yrittäjä tai yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin (www.ytj.fi) asiat ovat kauttamme kunnossa. Kotitalousvähennys on 45 prosenttia työn arvonlisäverollisesta osuudesta. Vähennyksen saa myös palveluista, joissa ei ole mukana arvonlisäveroa. Havainnollistettuna: jos maksat yritykselle 1000 € tehdystä työstä, vähennyksen osuus on 45 % eli 450 €. Kun summasta vähennetään 100 € omavastuu, verotukseen tehtävä euromääräinen vähennys on 350 €.

Vuoden 2014 maksimivähennyksen 2400 € saat ostamalla palveluita hieman yli 5555 € edestä. Tarkka laskelma löytyy Verohallinnon nettisivuilta.

Jos palkkaat työntekijän ja maksat hänelle palkkaa, voit vähentää 15 % palkasta ja samalla myös työnantajakulut. Tästäkin löydät tarkempia tietoja Verohallinnon sivuilta.

Miten kotitalousvähennystä voi hakea?

Helpoiten vähennyksen voi ilmoittaa uutta verokorttia hakiessa. Netin kautta voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen suuruuden ja se päivittyy samalla esitäytetylle veroilmoitukselle. Voit myös täyttää puuttuvat tiedot kun saat kotiisi esitäytetyn veroilmoituksen ja palauttaa sen Verohallinnolle. Kolmas vaihtoehto on ilmoittaa tiedot Palkka.fi-palvelun avulla. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät lisätietoja tästä.

Kannattaa merkitä aina ostetut palvelut itselleen ylös, jotta muistat vähentää kaikki mahdolliset kotitalousvähennykset omassa verotuksessasi. Voit säästää niiden avulla satoja euroja vuodessa.

  • Olemme luotettava kumppani

jos talosi kaipaa maalia niin kääntykää yhteistyökumppanimme VARMAVÄRIN puoleen www.varmaväri.fi

15. Kesä, 2015

Kourujen puhdistus ja kiillotus

Meiltä saat myös kourujen puhdistus ja kiillotus palvelua.
Kysy rohkeasti tarjousta niin laitetaan rännit kiiltämään.

15. Kesä, 2015